Autopoetsbedrijf

Wilt u dat uw auto er zo goed als nieuw uit komt te zien? Dan bent u bij ons autopoetsbedrijf aan het juiste adres! Of het nou gaat om kleine krasjes, deuken of gaatjes in de bekleding bij ons bent u van harte welkom. Wij zorgen ervoor dat uw auto er op zijn best uit komt te zien.

Auto poetsen

Indien u gebruik maakt van onze auto poets dienst wordt uw voertuig volledig gewassen. Wij zorgen ervoor dat teer en groene aanslag wordt verwijderd. Het uiterlijk van uw auto zal een boost krijgen. Ook de motorruimte en sponningen worden schoongemaakt, hierdoor zullen eventuele vet- en olierestanten verwijderd worden. Als het voertuig helemaal schoon gepoetst is wordt het licht gepolijst. Hierdoor zullen lichte krassen en beschadigingen verwijderd worden  en zullen er geen hologrammen meer te zien zijn op uw auto.

 

Interieur

Ruikt uw interieur niet meer fris of zitten er kleine gaatjes in? Wij zorgen ervoor dat uw interieur er weer zo goed als nieuw uitziet en ruikt.

Auto interieur reinigen

Bij het reinigen van het interieur maken wij de volledige binnenkant schoon. De auto wordt volledig opgeruimd en schoon gezogen. Ook worden de ramen netjes gewassen en indien gewenst stickers verwijderd. Het interieur zal er weer zo goed als nieuw uitzien.

Heeft u zichtbare vlekken op de bekleding van uw auto? Of ruikt de bekleding niet meer fris? Dan is onze autobekledingsreinigingsdienst wat voor u. Wij reinigen netjes en diep de complete bekleding van uw auto, vervolgens zullen vlekken en vieze geurtjes uit uw bekleding verwijderd worden.

Auto bekleding repareren

Ergert u zich ook aan kleine gaatjes in uw auto bekleding? En wilt u deze laten repareren? Dan bent u bij Autobedrijf Van Deursen op het juiste adres. Of het nu gaat om scheurtjes of brandgaten in uw autostoel bekleding of portierbekleding, door onze ervaring weten wij precies hoe we dit moeten repareren. Hierdoor kunnen wij uw auto bekleding repareren tegen een scherpe prijs.

Uitdeuken zonder spuiten

Tijdens het parkeren een paaltje geraakt? Of hagelschade? Wij repareren deze deukjes zonder uw auto te spuiten of plamuren. Hierdoor bent u vele malen voordeliger uit. Door onze jarenlange ervaring en professionele apparatuur kunnen wij kleine deukjes snel repareren zonder hoge kosten.

Bumper reparatie

Bumperschade aan uw auto door fout inparkeren of heeft u een paaltje over het hoofd gezien? Tegenwoordig is dit snel en voordelig te repareren. Autobedrijf Van Deursen maakt gebruik van de nieuwste technieken waardoor wij uw bumper kunnen repareren tegen lage kosten. Met onze speciale technieken repareren wij uw bumper voordelig en snel zonder dat deze aan sterkte verliest.

 

Bel nu voor een offerte 0402862110  

 

AutoFirst van Deursen 
Uw auto op de 1e plaats.

  • Betaalbaar onderhoud voor alle automerken- en typen
  • Goed opgeleide monteurs
  • Persoonlijke aandacht en advies
  • U behoud uw fabrieksgarantie
  • AutoFirst Mobiliteitsgarantie bij pech onderweg
Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor alle onderhoud aan auto’s van alle merken.

Lees meer
Bovag garantie

Banden

Zomerbanden, Winterbanden, All-Seasonbanden en banden hotel.

Lees meer
Bovag garantie

Carwash

Wij zorgen ervoor dat uw auto er uit ziet als nieuw!

Lees meer